Canada er den oversete perle mod nord. Selvom mange tager til USA, kan der faktisk være endnu flere skønne oplevelser at få i Canada end i USA. Det store land er naturskønt, barskt og rig på kultur. Køb souvenirs med hjem i form af ahornsirup – Canadas kendte eksportvare.

Toronto

Besøg Canadas største by, Toronto, og nyd en storbyferie fuld af liv og kultur. Byen har masser af tilbud til folk i alle aldre. Lige fra en zoologisk have til forlystelsesparker og ølbryggerier – Toronto har det hele. Rejs derfor ikke til Canada uden et smut forbi byen.

Niagara Falls

En af de mest berømte steder i Canada – og med god grund. Niagara Falls er et levn fra sidste istid, hvor gletsjerne trak sig tilbage og dannede det vi kender som Niagara Falls. Selvom de ikke er specielt høje er de derimod meget brede. Se dem enten fra en båd eller fra luften. De er et utroligt syn.

Hvalsafari – bådture i den smukke natur

I Canada kan du være heldig at støde på både pukkelhvaler, gråhvaler og spækhuggere. Ofte kan man også spotte flere slags ørne fra sejlturene i og omkring det canadiske landskab.

Prøv også sejlturen Inside Passage, der er en af de smukkeste sejlture i verden. Her kommer båden forbi snedækkede bjerge, grønne bakker, gletsjere, små øer og vild natur.

Rocky Mountains

Rocky Mountains strækker sig helt fra New Mexico i USA og op igennem landet til British Columbia i Canada. Udover de imponerende bjerge er området ved Rocky Mountains fuld af nationalparker. Både Banff og Jasper er smukke nationalparker, fuld af den flotteste natur. Kør turen mellem de to parker ad Icefield Parkway, det er en smuk køretur fuld af klare søer og snedækkede bjerge. Du kan også bo i afsidesliggende lodges, helt uforstyrret ude i naturen.