Uanset om du tager til Italien på en kør selv ferie, en afbudsrejse eller en storbyferie, har det romantiske land en hel del at byde på. Flyv til nord- eller syditalien, lej en bil og nyd så ellers det skønne landskab, mens I kører rundt og besøger alt hvad Italien kan byde på.

Rom

Rom er en ny fuld af historie, romantik, kaffe, mode og beundringsværdig arkitektur. Besøg Colosseum, kør på Vespa rundt i gaderne, kast en mønt i Trevi-fontænen og besøg Vatikanet og nyd den storslåede kunst. Især det Sixtinske Kapel og Peterskirken er store turistattraktioner.

Milano

Italiens modehovedstad, Milano, er kendt for sine modeshows, skræddersyede lædersko, hyggelige atmosfære og travle byliv. Besøg byen hvis du trænger til et skud italiensk mode, når det er bedst.

Napoli

Det siges at pizzaen stammer fra Napoli – men se for dig selv. Er det her du får den bedste italienske pizza? Tæt på Napoli ligger også den kendte vulkan Vesuv, som det er oplagt at besøge, hvis man er i området.

Toscana

Et af de mest kendte og elskede områder i Italien er Toscana. Udover de mange idylliske vinmarker har provinsen også både Firenze og Pisa, så der er rig mulighed for at se en masse kunst og kultur, og samtidig hygge sig med mange gode glas vin.

Como-søen

Mange kendte er ligesom George Clooney blevet forelskede i dette sted. Den smukke sø, bjergene og de rolige småbyer er med til at sætte den helt særlige stemning, der kendetegner Como. Spis frokost på en fiskerestaurant og sejl med færgen mellem de mange små byer. Ren idyl og afslapning i de smukkeste naturomgivelser.