Hvad gør du når der er utroligt mange seværdigheder i USA? Det er desværre svært at nå dem alle på en enkelt ferie. Udvælg i stedet nogle områder eller stater du vil besøge og nyd tiden der. Her er der blot et lille udpluk af de mange fantastiske seværdigheder i USA.

Yellowstone National Park

USAs ældste nationalpark og nok også den mest kendte. Yellowstone er kendt for sin smukke natur, varme kilder, dyreliv og den store underliggende vulkan. I nationalparken er der masser af skønne aktiviteter som at campere, ride på heste, se på naturattraktionerne og vandreture.

San Francisco

En by fuld af kultur, streetart, hippe kvarterer og skønne omgivelser. San Francisco har det hele. Kendt for sine stejle gader og sporvogne, men også for The Golden Gate Bridge, Alcatraz og Fisherman’s Wharf, er San Francisco bestemt et besøg værd.

New Orleans

Byen af musik. I denne smeltedigel af musik, kultur, sprog og folkeslag er byen New Orleans. Nyd de forskellige kvarterer, klimaet og de mange spændende musikbarer, restauranter og butikker.

Harry Potter Wizarding World Florida

Skal der børn med på turen eller er I alle bare vilde med Harry Potter, så er Harry Potter Wizrading World et mustsee, hvis I er i Florida. Se kulisser, kostumer og prøv forlystelser alt sammen inden for troldmandsverdenen.