Der er mange måder at rejse på i Japan. Tag på storbyferie i Tokyo, historisk tur til atombombekraterne, eller tag på skøn naturferie ved Mount Fuji. Uanset hvilken du vælger, er der nok at se, spise og opleve i Japan.

Tokyo

Besøg fiskemarkedet tidligt om morgenen og spis den friskeste sushi lige om hjørnet, se de kreative Harajuku girls og besøg de travle gader i Shinjuku. Tokyo har utroligt mange spændende seværdigheder, og der er noget for alle aldre og budgetter.

Mount Fuji

Den smukke aktive vulkan Fuji, kan på en meget klar dag ses fra skyskraberne i Tokyo. Med sin perfekte kegleform stikker vulkanen så højt op, at der altid er sne på toppen. Mount Fuji er et bjergtagende syn, der skal opleves, hvis du besøger Japan.

Kyoto

Kyoto kaldes for Japans skatkammer. Her er den traditionelle kunst stadig i live, og med sine mange museer og udstillinger, er der rig mulighed for at opleve det. Besøg kejserpaladset eller nogle af de mange smukke templer i Kyoto.

Hiroshima

Tag højhastighedstoget Shinkansen fra Kyoto til Hiroshima. Det tager kun 2 timer, og så befinder du dig midt i den historiske by Hiroshima. Her faldt den første atombombe d. 6 august 1945. Er du interesseret i historie er Hiroshima et godt sted at besøge.