Sydøstasien er et fantastisk sted at rejse til. Vejret er fantastisk, omgivelserne utroligt smukke og kulturen er noget helt særligt. Ofte kan man få utroligt meget for pengene ved at rejse til billigere lande som dem i sydøstasien. Tag gerne på en lidt længere tur end en uge, for landene er store og fyldt med spændende seværdigheder.

Bali

Besøg Balis smukke rismarker, surf på strandene, se traditionel balinesisk dans og besøg aberne i Ubud Monkey Forest. Mulighederne er mange, og Bali er fyldt med skønne tilbud til både børnefamilier, par og backpackere. Tag på delfintur i solopgangen, bestig en vulkan, tag på surfcamp eller yogaskole. Mulighederne er endeløse på Bali!

Besøg også gerne de tre små Gili-øer, der ligger ud for øen Lombok. De er indbegrebet af bounty-strand med friske kokosnødder på tomme, hvide strande.

Vietnam

Et utroligt smukt land, med en rig og blodig historie. Besøg Vietnam for at opleve rismarkerne i nord, Halong Bay og de mange flotte templer i Hanoi. Rejs mod syd og besøg undervejs de mange skønne byer som Hoi An, Hue og Nha Trang. Du må ikke gå glip af Ho Chi Minh City i den sydlige del af Vietnam.

Nyd de mange boder med lækker streetfood, de billige øl og de skønne strande.

Cambodia

Cambodia er et stille land, midt imellem Laos, Vietnam og Thailand. Men landet er en smuk lille perle, der bestemt skal udforskes. Fyldt med gamle templer, frodige haver og museer, der minder om landets blodige historie under De Røde Khmerer og Pol Pot i 1975-1979.