Sydafrika er med sin rige kultur og forfærdelige historie, et af de mest interessante rejsemål i verden. Hvis du rejser til sydafrika er der flere seværdigheder du er nødt til at se. Mange beskriver faktisk Sydafrika som at besøge hele verden på ét sted. Det skyldes blandt andet at Sydafrika byder på både brændende ørken, savanne og safari, pulserende byliv, naturparker og storslåede bjerge.

Cape Town

Fuld af liv og historie og ikke mindst smuk natur og en skøn havnefront. Oplev byen med alt hvad den har at byde på, og fra havnen sejler der en færge til fængselsøen Robben Island.

Tag på safari

Tag på safari i Kololo eller besøg Kruger National Park, hvor du kan opleve dyrene helt tæt på. Nogle steder kan du endda sidde på terrassen mens dyrene kommer forbi. Oplev the Big 5 på safari og se hvaler, pingviner og et rigt fugleliv ved kysterne.

Johannesburg

Besøg den pulserende storby, der også fungerer som Sydafrikas økonomiske centrum. Besøg Apartheidmuseet eller tag på en dagstur til The Cradle of Humankind, der er et verdensarvområde med en række kalkstenshuler med et rigt dyreliv og primatfossiler.

Besøg Robben Island

Øen blev under apartheidregimet brugt som fængsel for politiske fanger, heriblandt Nelson Mandela. Fængslet åbnede for turister i 1997, og det er nu muligt at se hvor Nelson Mandela sad i fængsel i 18 af de 27 år, han sad i fængsel. Ellers er øen kendt for sæler og pingviner, der også er en del af den guidede tur rundt på øen.