Find billige hoteller

Hos Travelscanner kan du med vores rejsesøgemaskine finde de billigste hoteller

Hotellet betyder rigtig meget for ferieoplevelsen. Bor man på et dårligt hotel, kan det betyde en ringere oplevelse og dermed en dårlig ferie.

Der er mange faktorer, der har betydning for hotellets samlede kvalitet. Nogle gæster vil gerne have fuld forplejning, bløde senge og aircondition, mens det for andre bare er vigtigt at hotellet ligger centralt og i gåafstand til bylivet. Vælg derfor hotel ud fra lige præcis dine præferencer, så er du allerede halvvejs mod en god ferieoplevelse.

Du kan spare en del penge ved at bestille fly og hotel sammen. Samtidig sparer du en del besvær med først at booke fly og derefter booke hotel. Du skal heller ikke have pungen op ad lommen, når du tjekker ud, hvis du gør begge dele i samme omgang. Brug Travelscanner.dk til at finde de bedste tilbud og billigste hoteller.

Din guide til det billige hotel

Hvad skal du være opmærksom på, når du bestiller et hotelophold? Er det udelukkende pris, eller vil du gerne bo lækkert?

Der findes uendeligt mange muligheder, og her finder du alle de gode råd, du skal bruge for at finde enten et billigt hotelophold og/eller et godt hotelophold. Vi vil se på de helt billige hoteller, og hvad du skal være opmærksom på, når du bestiller, men vi vil også undersøge dine muligheder for at spare en masse penge. Her er det dog vigtigt, at du sørger for, at visse krav er opfyldt. Du kan nemlig – alt efter hvor i verden, du rejser hen – opleve mangler fra ingen rindende vand til meget dårlige senge.

Det helt billige hotel er sjældent det værd, men der findes dog nogle muligheder, hvis du er god til at finde rabatter rundt omkring.

Det billige hotelophold

Hvad skal du være opmærksom på, når du bestiller hotel?

Pris og kvalitet hænger sammen

Ligesom med alt andet. Lad os være ærlige. Sådan er det i alle sammenhænge – også, når du bestiller hotel.

Men det betyder dog ikke, at der ikke er forskel på de billige hoteller, du kan finde. Der er nemlig ofte rabatter at finde, når du skal bestille, og det er næsten altid en god idé at bestille i god tid, hvis du allerede på forhånd ved, hvor turen går hen.

Men kun næsten. Ligesom med fly kan det være en god idé at vente til sidste øjeblik, hvis du bare skal en tur til varmen og have en pool til rådighed. På den måde ved du dog oftest ikke, hvor turen går hen.

Billigt hotel

Der er uendelige muligheder for at finde billige hoteller, og det er faktisk ret nemt at finde. Det kan dog være svært at finde et billigt hotel, der også lever op til de krav, de fleste danskere har, når det kommer til hotelophold.

Find et billigt hotel

Det lyder simpelt, og det er det også. Find det, du leder efter og tag udgangspunkt i det. Se hotellets billeder på deres hjemmeside. Det er det nemmeste og hurtigste. Hvis dine forventninger indfries her, kan du passende bevæge dig videre.

Find anmeldelser af hotellet

Nu skal du undersøge hotellet lidt grundigere. Find dem på Trustpilot! Lad være med bare at tage udgangspunkt i, hvad de selv skriver, fordi de blot kan vælge, hvad de gerne vil have, du ser.

Selvom der er brugeranmeldelser på deres hjemmeside, kan disse stadig være nøje udvalgt, så du kun får et lille udsnit af, hvad folk skriver om dem, og det er sjældent retvisende, selvom de sagtens kan have et godt hotel.

Men du skal altså sikre dig, at de dårlige kommentarer, de har fået med på vejen ikke indebærer, at de har enten klamme, uhumske værelser eller – endnu værre – at de ikke har snydt kunder for enten tilbagebetaling af depositum el. lign.

Find andre billeder end dem på hjemmesiden

Det kan faktisk klares ret nemt. En simpel Googlesøgning bør klare det for dig. Men sørg for at undersøge billederne, så du er sikker på, du ser på billeder fra DERES hotel. Personligt har jeg erfaret at komme til et hotel i Grækenland, hvor de havde taget et billede af naboens swimmingpool – og det er sgu ret skuffende. For ikke at sige skide irriterende.

Der gælder nemlig ikke altid samme regler som herhjemme for, hvornår noget er retvisende eller ej. Swimmingpoolen var altså en del af udsigten og ikke en del af selve hotellet. Efter danske standarder er det jo helt til hundene, men nok om det!

Sørg derfor for at undersøge, hvordan hotellet rent faktisk ser ud, og du kan ofte finde en del af dem ved at søge på adressen på Google Maps og benytte “streetview.”

Det gør du ved at:

  • Åbne Google Maps på computeren
  • Søge på adressen øverst til venstre
  • Tage fat i den lille gule tegneseriefigur nederst til højre
    • og føre ham derhen, hvor du vil.

Når du har tastet adressen, placerer du blot figuren på den røde markør, der er ved adressen.

Det er en nem måde at se, hvor hotellet er placeret, og du kan samtidig se, om selve området er noget, du gerne vil bo i. På den måde sikrer du som minimum en vis kvalitet på det hotel, du har valgt.

Fokus på kvalitet

Ligesom med flybilletter skal du sikre kvaliteten. Det gør du selvfølgelig ved at følge ovenstående, men det er ikke det eneste, du skal gøre for at sikre et godt hotelophold, hvis det skal være billigt.

Det kan godt betale sig at undersøge flere prisklasser, da det ikke er alle hoteller, der eksempelvis har morgenmad med i prisen. Det ved vi, der er mange, der foretrækker, men aftensmad er mere et spørgsmål om personlige præferencer. Personligt foretrækker jeg at tage ud og opleve byen om aftenen og er dermed ikke fan af at være tvunget til at tage hjem til hotellet på et bestemt tidspunkt hver aften for at få aftensmaden indenbords. Det gælder dog ikke på skiferie, da det er en lidt anden snak – men du forstår pointen.

Måden, jeg synes, man bedst oplever en by på, er, når man er ude om aftenen og oplever, hvad der foregår, når der virkelig er gang i byen og de lokale er på gaden. Desuden er restaurantbesøg en stor del af at rejse. På den måde oplever man de forskellige kulturer på en helt anden måde, når man ikke er bundet af at være på hotellet igen om aftenen.

Men! Hvis du foretrækker at have mad på hotellet, findes der også mange fordele ved det. Det er nemmere at have et fast sted at skulle være om aftenen, og hvis maden er god, er du sikret hele ferien. Desuden er det markant nemmere for børnefamilier at være på hotellet om aftenen, da børnene bare kan falde i søvn, som det passer dem. Samtidig kan børn være ret vilde, når man er ude, og hvis du gerne vil slippe for det, er mad på hotellet heller ikke den værste idé. Det er selvfølgelig et spørgsmål om, hvad man foretrækker.

Men husk på, at hvis du gerne vil have mad med i prisen, skal du lede efter de lidt dyrere hotelpriser, da det selvfølgelig er en udgift, du ikke selv skal stå for på rejsen.

Det dyre hotel

Uha, så er der fri leg! Hvor mange penge vil du bruge?

Helt ærligt, er det det nemmeste i verden at finde et godt hotel, hvis man er villig til at bruge nogle penge på det. Dermed ikke sagt, at der ikke er forskel på de forskellige hoteller.

Personligt vil jeg råde dig til ikke at gå efter Radisson eller andre hoteller i den kategori. Det er et eminent hotel for forretningsrejsende, men hvis du gerne vil have nogle kulturelle oplevelser med, kan det være en god idé at se lidt videre end blot den typiske type af luksushoteller.

Der findes bedre hoteller til samme pris! Du ved bare, hvad du får på Radisson, og det er da også klart en luksus.

Det er fuldt ud forståeligt, at man gerne vil benytte den type af hoteller, hvis man rejser i lande, hvor man ikke er helt overbevist om, hvor sikkert der er i området, men det er sjældent her man får en på opleveren.

Led derfor efter et hotel, der er tæt på byen, så du ikke har for langt hjem, og samtidig er det en god idé at undersøge, om de har alt det, du ønsker. Vil du have pool, bare en god seng eller et kæmpe værelse?

For manges vedkommende er værelsets størrelse ikke det vigtigste, da man nok opholder sig på selve hotelværelset i begrænset tid. Dog er sengen meget vigtig!

Renlighed er samtidig et meget vigtigt aspekt! Det betyder alt for den gode oplevelse, og hvis der er en ting, der absolut ikke må være noget i vejen med, hvis man bruger mange penge på et hotel, er det rengøringen på værelset. Men det opdager du lynhurtigt, hvis du søger på nogle anmeldelser af hotellet. Det er dog meget sjældent et problem, hvis du bruger lidt mere end bare en lille smule penge på dit hotel.

Det sidste er, hvis du vil have et hotel tæt på stranden. Det finder du selvfølgelig også ud af, når du finder adressen på Google Maps, men sørg lige for at smide den en tur ind på street view, som jeg tidligere nævnte. En strand kan være mange ting, hvis du spørger mennesker i andre dele af verden. Og man er vel ikke interesseret i at ligge på en stenstrand!

Led efter rabatter

Når du finder et hotel på enten Momondo eller noget, der minder om, kan du ofte finde – hvis ikke en kæmpe, så i hvert fald – en udmærket rabat. Det betyder dog, at du er villig til at gå væk fra nogle af de fordele, der er ved det enkelte hotel, du muligvis har fundet frem.

Når du søger på et hotel et bestemt sted, er det derfor en god idé at lave en helt standard Googlesøgning, så du kan se, om der er andre priser der. Du kan ofte finde nogle bedre priser ved en standard Googlesøgning – særligt, hvis du har benyttet en søgemaskine som Momondo. Derfor er det også en god idé at undersøge, hvad prisen er på hotellets egen hjemmeside. Hvis du dog leder efter de helt store rabatter, er det sjældent noget, de skilter med på deres egen hjemmeside.

Momondo og lignende sider tjener selvfølgelig også deres penge et sted, og de kommer selvfølgelig fra forbrugeren. De tager enten en procentdel af det købte eller et fast beløb for hver besøgende, der går ind på deres hjemmeside. Det fungerer nok på førstnævnte måde, men med det begrænsede indblik i markedsføringsstrategien, kan vi ikke sige det med sikkerhed. Det eneste, der er sikker, er, at de selvfølgelig tjener deres penge et sted!

Rabatter kan også af og til findes ved at kontakte hotellet. Skriv en mail eller ring til dem og hør, hvad de kan byde på. Det er ofte en nem måde at få den bedste pris på, og hvis du nævner, at du har fundet en billigere pris et andet sted, vil de enten matche den, gøre det endnu billigere end den pris eller sige, at du skal bestille det den vej igennem så.

Bestil fly og hotel sammen

Det skriver vi også under den billige flybillet, og det er selvfølgelig også gældende her. Det giver ofte bedre rabatter at bestille begge dele samlet. Læs mere ved at scrolle ned ad siden her.

Hold løbende øje med hotelpriserne

Hold øje med priserne løbende. Start i god tid, og undersøg, hvilke muligheder du har. Hold øje med dem med en uges mellemrum, men gør det i inkognito. Der gælder dog igen samme forbehold, som var gældende for flybilletter.

Og brug igen inkognito! Det kan du ligeledes læse mere om her.