Australien er et fantastisk sted at besøge, hvis du er vild med storslået natur, vilde dyr og den afslappede surferkultur. Landet er stort og med så mange steder, der er et besøg værd, kan det være svært at vælge ud hvilke byer og seværdigheder i Australien, der skal prioriteres. Læs videre for at få nogle gode idéer til din rejse til Australien.

Sydney

Selvom Sydney ikke er Australiens hovedstad, er Sydney den største by med et stort spænd af seværdigheder. Lige fra kendte strande som Bondi Beach og Coogee, til Sydney Harbour Bridge og Operahuset. Der er nok at se og lave i Sydney, så tilbring gerne mere end en enkelt dag i den pulserende storby, der er fyldt med kultur, byliv og dejlige strande.

Whitsunday og de andre skønne australske øer

Australien kan konkurrere med selv de skønneste Bounty-øer, da de har øer som Whitsunday, Fraser Island og andre små og uberørte paradis-øer. Campér for at få den helt autentiske oplevelse og gå i et med naturen, eller book et par overnatninger i nærheden og tag på små ture rundt på øerne. Med det klare vand og de hvide sandstrande, finder du ikke et skønnere sted at besøge end Australien.

Melbourne

Fyldt med charmerende nabolag, gadekunst, kaffebarer og skønne byoaser, er Melbourne Australiens næststørste by. Dog bliver Melbourne betragtet som Australiens kulturhovedstad, da den emmer af god stemning, kunst og kaffe. Besøg den botaniske have, se en cricketkamp, eller shop friske grøntsager på Queen Victoria Market. Du kan fodre pungdyr i parkerne, besøge Sea Life, tage en sporvogn, og se pingviner på havnen St. Kilda.

Perth

Besøger du den vestlige del af Australien, må du ikke gå glip af Perth. På grund af sin rige historie, er der enormt mange spændende museer i Perth. Oplev den gode stemning i byens mange grønne åndehuller og nyd middelhavsklimaet.

Tasmanien

I Danmark kender vi bedst Tasmanien som den australske ø, hvor Kronprinsesse Mary kommer fra. Men faktisk er Tasmanien kendt som natur-øen, der med sit enormt rige dyre og planteliv, har en hel unik sammensætning af levende væsner. Besøg Tasmanien for at få den ultimative naturoplevelse. Hvis du rejser til Tasmanien, vil du opleve et åndehul uden lige, da øen er helt uden stress og jag. Mange sammenligner Tasmanien med det skotske højland på grund af de mange grønne bakker, glitrende hav og en natur, der er både barsk og smuk.