Paris er og bliver en af verdens mest romantiske byer. Med sine små stræder, broer, fortovscaféer, kunst og musik er Paris en skattekiste for forelskede turister. Brug gerne lidt tid hjemmefra på at planlægge turen, så I undgår at falde i de værste turistfælder – både når det kommer til restauranter og sightseeing. Bestil fly og hotel i god tid for at I er sikret en plads – Paris er en populær destination.

Eiffeltårnet

Selvfølgelig skal alle der besøger Paris, også se Eiffeltårnet. Heldigvis er der mange steder i byen hvorfra tårnet kan ses i al sin pragt, uden at skulle håndtere enorme mængder turister. Der er mange smukke parker og gader hvor I kan nyde tårnet på afstand. Om aftenen er der lys på tårnet, så det også kan nydes i mørket.

Sacré-Coeur

Den berømte kirke på toppen af Montmartre er et absolut must-see i Paris. Selvom kirken er meget smuk, er det dog den storslåede udsigt over Paris fra bakken, de fleste besøgende kommer for at se. Kvarteret er fuld af malere og kunstnere, der gør gaderne levende og nostalgiske. Nyd en eftermiddag med en gåtur, drik kaffe på en fortovscafé og nyd udsigten fra bakken.

Notre Dame

Den verdensberømte kirke, der desværre brændte tidligere i 2019, er dog stadig et besøg værd. Gjort berømt af især Klokkeren fra Notre Dame, er klokketårnene og gargoilerne legendariske, og et af Paris’ varemærker.

The Louvre

Nok især kendt for at huse Leonardo Da Vincis mesterværk “Mona Lisa”, er The Louvre lige berømt som det er velbesøgt. Kom tidligt og bestil billet hjemmefra, for køen kan strække sig langt ned ad gaden for at se alle mesterværkerne.

Arc de Triomphe

Triumfbuen er endnu en af de bygningsværker, der gør Paris til noget helt særligt. Midt i den travle trafik står den ikoniske bygning, der bestemt er et besøg værd, når I er i Paris.

 

Paris er dejlig hele året rundt, men især om foråret og efteråret er Paris skøn at besøge. Undgå den værste hede ved at vælge foråret frem for sommeren, og nyd at se blomsterne springe ud i de mange parker, kig på både i kanalen og drik en café au lait på en fortovscafé i solen.